Reparatie

Reparatieservice voor buitenzonwering

Bij Zonwering Vloedgraven streven we naar de hoogste kwaliteit in al onze producten. Deze zijn gemaakt om lang mee te gaan bij normaal gebruik. We weten echter dat er soms onverwachte problemen kunnen optreden. Daarom bieden we uitgebreide reparatiediensten aan. De meeste van onze geleverde producten hebben meerdere jaren garantie, zodat je op onze steun kunt rekenen.

Onze werkwijze

  • Reistijd: Voor onze reparatieservices wordt de reistijd verrekend vanaf onze showroom naar jouw adres en terug.
  • Uurloon: We hanteren een uurloon van €72,50 per monteur voor onze reparaties.
  • Onderdelen: Alle onderdelen die gebruikt of vervangen worden tijdens de reparatie, worden doorberekend tegen de adviesverkoopprijs.

Specialisatie in merken

Zonwering Vloedgraven voert voornamelijk onderhoud en reparaties uit aan producten die door ons zijn geleverd en gemonteerd, van de merken Verano, Unilux, Somfy, Weinor, Bece. Als je een product hebt van een ander merk, neem dan contact met ons op om te zien of we kunnen helpen.

Garantie en nazorg

We geloven in onze aanpak en bieden volledige garantie en nazorg op onze producten en services. Dit onderscheidt ons en zorgt voor de tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten.

Voor meer informatie of om een reparatie aan te vragen, neem contact met ons op of doe hieronder direct een reparatie aanvraag.

Doe een reparatie aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Overtuigd van onze dienstverlening en kwaliteit?

We leveren producten van de volgende merken

Scroll naar boven