Horren

Veel last van ongedierte in huis?

Zodra het voorjaar aanbreekt, gaan bij iedereen ramen en deuren open. Heerlijk als het lekker door kan waaien in huis zodat u ook binnen de lentekriebels kunt voelen. Maar zonder fatsoenlijke horren kunnen die lentekriebels direct omslaan in vervelender gekriebel. Juist: ongedierte in huis! Gelukkig kunt u bij Zonwering Vloedgraven uitstekend terecht voor horren. Zo houdt u vervelende dieren als muggen, vliegen en wespen buiten de deur en kunt u toch genieten van de frisse lucht van het voorjaar.

Wij bieden diverse soorten horren

Zonwering Vloedgraven biedt u keuze uit verschillende soorten horren. Wat voor uw situatie de beste oplossing is, hangt af van allerlei factoren. Gaat het bijvoorbeeld alleen om de achterdeur of moeten er ook ramen voorzien worden van degelijke horren? En wilt u gebruik maken van een schuifsysteem of ziet u meer in de werking van een hordeur? Onze specialisten zijn exact op de hoogte van alle soorten en mogelijkheden van horren en bekijken samen met u welk systeem het beste past bij uw eisen en wensen.

Vrijblijvende offerte!

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Of

Waarom Zonwering Vloedgraven

Inmeten en plaatsen met eigen mensen
Uitgebreide showroom ‘om de hoek’
Persoonlijk advies van professionals

Zonwering Vloedgraven levert, monteert en onderhoudt deze horren:

  • Raamrolhorren
  • Deurhorren
  • Inklemhorren

Gratis advies op maat over de juiste horren voor uw situatie

Bent u benieuwd wat de specialisten van Zonwering Vloedgraven voor u kunnen betekenen op het gebied van hordeuren en raamhorren of heeft u behoefte aan extra informatie? Neem contact op met ons en profiteer van een vrijblijvend advies op maat. Of breng een bezoekje aan onze showroom zodat u precies ziet wat er allemaal mogelijk is op het gebied van horren.

martin-vloedgraven-zonwering-vloedgraven

Overtuigd van onze dienstverlening en kwaliteit?

We leveren producten van de volgende merken

Scroll naar boven