Screens

Screens zijn de perfecte oplossingen voor locaties met ruimtegebrek. Ze zijn een van de meest verkochte zonweringsproducten van dit moment. Grote voordelen zijn dat ze niet klimaatgevoelig zijn en ze zorgen binnen voor privacy. Je kan door de screens namelijk wel van binnen naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen.

Ons aanbod screens:

Ritz screen

Een Ritz screen is een volledig windvast systeem. Over de volledige hoogte wordt het doek in geleiders vastgehouden, dus niet alleen op de onderlijst zoals bij bekende systemen. Het doek wordt als het ware geritst in de geleiders. Het grote voordeel ten opzichte van bestaande screens is, dat het doek over de gehele hoogte gefixeerd is in de geleiders.

Standaard screens

De standaard screens van Verano® zijn leverbaar in diverse modellen. Doeklengte, doekhoogte, plaatsing van het screen, smaak en andere variabelen zijn bepalend voor het type bak. Wij helpen u bij het bepalen van de juiste screenbak. Tegen meerprijs worden screens in verschillende RAL-kleur geleverd. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende offerte!

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Of

Waarom Zonwering Vloedgraven

Inmeten en plaatsen met eigen mensen
Uitgebreide showroom ‘om de hoek’
Persoonlijk advies van professionals

Enkele referenties van screens

Overtuigd van onze dienstverlening en kwaliteit?

We leveren producten van de volgende merken

Scroll naar boven