Terrasoverkapping

Extra genieten van uw tuin

Iedereen heeft zijn eigen redenen om te kiezen voor terrasoverkapping. Zo zoeken sommige mensen in de zomer wat verkoeling op het terras voor de felle zon. Of misschien wilt u graag tot laat in de avond genieten van uw terras en tuin en wilt u daar een beschutte plek voor.

Daarnaast is het ook zo dat zonlicht en water schadelijk zijn voor veel tuinmeubels en met een terrasoverkapping kunt u de levensduur van uw tuinmeubels aanzienlijk verlengen. U ziet het: er zijn legio redenen te bedenken waarom een terrasoverkapping prettig kan zijn. Zonwering Vloedgraven heeft een jarenlange ervaring op dit gebied. Maak daarom gebruik van de kennis en kunde van onze specialisten!

Vrijblijvende offerte!

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Of

Waarom Zonwering Vloedgraven

Inmeten en plaatsen met eigen mensen
Uitgebreide showroom ‘om de hoek’
Persoonlijk advies van professionals

Terrasoverkapping op maat

Geen twee tuinen zijn hetzelfde. Wie dus op zoek is naar terrasoverkapping zal niet snel iets hebben aan een standaardoplossing. Bij Zonwering Vloedgraven krijgt u dan ook een advies op maat; een advies dat is toegesneden op uw situatie. We nemen samen met u uw eisen en wensen door en bespreken zaken als afmeting, materialen en prijzen van terrasoverkapping. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

02-V910-Garda-sfeer

Schuine daken

Weinor Terrazza Pure terrasoverkapping

Kubistische daken

Lamellendaken - V880 Rapallo

Lamellendaken

Vrijblijvend advies in terrasoverkapping

Onze specialisten zijn perfect op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van terrasoverkapping. Bent u benieuwd wat de specialisten van Zonwering Vloedgraven voor ú kunnen betekenen op het gebied van terrasoverkapping of heeft u behoefte aan extra informatie? Neem contact met ons op en profiteer van een vrijblijvend advies op maat. Of kom een keertje naar onze showroom en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie.

martin-vloedgraven-zonwering-vloedgraven

Enkele referenties van terrasoverkappingen

Overtuigd van onze dienstverlening en kwaliteit?

We leveren producten van de volgende merken

Scroll naar boven