• Heeft u vragen?
  • Bel 0572 - 745 636

  • Mail naar info@zonweringvloedgraven.nl

  • Bel direct

  • Stuur mail

Rolgordijnen

Met rolgordijnen creëert u rust in uw huis of kantoor. Daarnaast zijn rolgordijnen ideaal tegen laaghangende zon en zorgen ze voor privacy. Wij leveren rolgordijnen van Verano®. De collectie rolgordijnen van Verano® kenmerkt zich door een enorme verscheidenheid. U kunt kiezen uit een groot aantal uni-kleuren en variatie in soorten stof.

Ons aanbod rolgordijnen:

Standaard rolgordijn

Het basic rolgordijn wordt met een beugel direct op de muur of tegen het plafond geplaatst.

Rolgordijn met ronde cassette

Bij een rolgordijn met ronde cassette wordt de gordijnstof volledig opgerold in de cassette. Dit zorgt voor een mooie afwerking en gaat verkleuring van het doek tegen.

Rolgordijn met rechte cassette

Bij een rolgordijn met rechte cassette wordt de gordijnstof volledig opgerold in de cassette. Dit zorgt voor een mooie afwerking en gaat verkleuring van het doek tegen.

Linee Shade rolgordijn

De Linee Shade is een rolgordijn met twee soorten stof: transparant en niet-transparant. De Linee Shade heeft een eigen unieke kleurencollectie. Deze bestaat uit ruim 30 eigentijdse kleuren.

Vrijblijvende offerte!

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Enkele voorbeelden van rolgordijnen

Overtuigd van onze dienstverlening en kwaliteit?

Verano
Unilux
Somfy
Weinor
Pallazzo overkapping

Corona informatie

Onze showroom mag vanaf 3 maart op afspraak weer open. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We kunnen ook nog advies geven aan huis. Ook het inmeten, monteren en reparatie gaat gewoon door en offerte aanvragen worden gewoon behandeld.

Scroll naar top