Jaloezieën

De collectie jaloezieën van Verano® is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie, in hout of aluminium. De kracht van een jaloezie is dat deze strak en sfeervol tegelijk is. Bovendien is het een bijzonder praktisch product: in één handomdraai doseert u het zonlicht in uw woning. Met jaloezieën van Verano haalt u geen standaard model in huis, maar een product dat voor u op maat is gemaakt. Zo weet u zeker dat de jaloezie de juiste afmetingen heeft en uw persoonlijke stempel draagt.

Ons aanbod jaloezieën:

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn immens populair. Begrijpelijk, want de natuurlijke schoonheid van hout straalt warmte, karakter en duurzaamheid uit. Houten jaloezieën van Verano hebben een lamelbreedte van 50mm. De collectie houten jaloezieën bevat 44 kleuren.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

De aluminium jaloezieën van Verano® kunnen wij leveren met lamelbreedtes 16, 25, 35, 50 en 70 mm. De jaloezieën kunnen geleverd worden in meer dan 200 kleuren. De jaloezieën zijn zeer eenvoudig te bedienen, handmatig of elektrisch.

Vrijblijvende offerte!

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Of

Waarom Zonwering Vloedgraven

Inmeten en plaatsen met eigen mensen
Uitgebreide showroom ‘om de hoek’
Persoonlijk advies van professionals

Voorbeelden van jaloezieën

Overtuigd van onze dienstverlening en kwaliteit?

We leveren producten van de volgende merken

Scroll naar boven